voorstellen

paardjes

 

Voorstellen

In januari 2009 ben ik gestart met Van der Grijspaarde Onderwijsadvies. Ik zet mijn ruime ervaring als onderwijsadviseur in het hbo en wo in om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Als projectleider en secretaris begeleid ik veel accreditatiecommissies, zowel voor Toets Nieuwe opleidingen als voor bestaande opleidingen. Deze ervaring is zeer relevant voor projecten in het hoger onderwijs.


Ervaring

Ik heb twaalf jaar als (senior) onderwijsadviseur gewerkt op de Erasmus Universiteit en de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast heb ik voor de HBO-raad als secretaris geparticipeerd in de visitatiecommissie voor HBO-opleidingen Technische Bedrijfskunde. Vóór mijn overstap naar het Hoger Onderwijs heb ik als onderwijsadviseur onder andere gewerkt bij Teelen Kennismanagement en bij de Vakopleiding Procesindustrie.


Opleiding

Op de Universiteit Twente ben ik opgeleid tot Toegepast Onderwijskundige. In 1995 ben ik afgestudeerd bij de vakgroep Instructietechnologie op de toepassing van minimalistische en visuele handleidingen. Ik ontwikkelde in opdracht van Akzo Nobel een praktische handleiding voor een softwarepakket en onderzocht het effect van het sterk visualiseren van minimalistische handleidingen. Ik heb nog steeds veel profijt van de kennis en ervaring die ik toen heb opgedaan rond het schrijven van heldere teksten en het inrichten van onderwijsmateriaal.

Bent u geïnteresseerd in mijn volledige cv? Neemt u gerust contact met mij op.

Linda van der Grijspaarde